13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Personal Audio Bose presenteert SoundLink Flex portable speaker

Bose presenteert SoundLink Flex portable speaker

0
Bose presenteert SoundLink Flex portable speaker

De nieuwe Bose SoundLink Flex portable speaker is dankzij IP67 beschermd tegen water en eigenlijk alle weersomstandigheden.

Mocht u ondanks Covid toch vrolijk op de wintersport gaan eind dit jaar of begin volgend jaar, dan is de Bose SoundLink Flex draagbare speaker alvast mee te nemen. Het ding is namelijk niet alleen waterdicht (en blijft zelfs drijven, waarmee ook ideaal voor watersport), maar kan ook tegen een stootje dankzij de oersterke en  UV-bestendige behuizing. Koude en warmte deren ‘m evenmin, volgens de fabrikant. Dus ook in de sneeuw zal de Flex zich best thuisvoelen. Al raden we wel af om welk elektronisch apparaat – zeker indien voorzien van een accu – langdurig in temperaturen ver onder nul te gebruiken.

Koppelen

De Bose SoundLink Flex kan tot en met acht gekoppelde Bluetooth-apparaten onthouden, dus u hoeft niet steeds opnieuw te koppelen als u eens van bronapparaat wisselt. Bose heeft er – eigenlijk gelukkig – voor gekozen om nu eens geen stemassistent in te bouwen. Als u dat per se wilt kan dat altijd nog via het exemplaar in bijvoorbeeld uw smartphone. Met een volgeladen accu speelt de speaker volgens de fabrikant 12 uur lang. Verder is het mogelijk om samen met nog een SoundLink Flex een stereo-opstelling te realiseren. De prijs valt alleszins mee: voor een bedrag van $149,99 neemt u ‘m mee naar huis. Althans, als u bereid bent ervoor naar de VS af te reizen want op moment van schrijven nog niet in onze contreien verkrijgbaar.