Live Stream schema voor Dutch Audio Event

0

Zoals u wellicht al hebt gehoord en gelezen gaat Alpha Audio een serie Live Streams houden op het Dutch Audio Event. We gaan op Zaterdag een viertal Talkshows houden rondom interessante hifi-topics. Bij elk topic hebben we twee experts aan tafel. Dus dat belooft wel een mooie dag te worden! Op zondag de inmiddels beroemde Alpha Live Test. Met deze keer: power-cables! Jawel… stroomkabels… 

We hebben voor zaterdag een viertal mooie topics waarbij we dus experts hebben gezocht. We proberen natuurlijk een beetje een boeiend gesprek aan te slingeren. Bij deze talkshows kunt u / mag u aanwezig zijn. We laten tien gasten per stream toe. Tussen de streams hebben we even pauze om de volgende stream voor te bereiden.

Hetzelfde geldt voor de zondag. Ook daar laten we tien gasten toe om mee te kijken en mee te luisteren. Een live-stream test duurt vrij lang, dus houd daar wel rekening mee. Het is namelijk niet echt de bedoeling om in- en uitloop te hebben tijdens een test; dat stoort te stream én uw gastheren en cameramensen :-).

We hopen u op het Dutch Audio Event te treffen. Wij staan in kamer 83. Wij hebben er zin in!

Schema Live streams

Tijd Topic Gast 1 Gast 2
11:00 – 11:30 Actief / Passief Ulmt / Helios Arnold / Driade
12:00 – 12:30 Streaming / Vinyl Eelco / Grimm Audio Edwin / FineSounds
PAUZE
13:30 – 14:00 Tube / Transistor Cees / Sonnet Audio Guido Tent / Tentlabs
14:30 – 15:00 Het nut van goede stroom Audio Essence Ferrum Audio
PAUZE
16:00 – 16:30 Q and A rondje Publiek Publiek
ZONDAG
10:30 – 12:30 LIVE TEST POWER CABLES Furutech, Yeti, Inakustik PureCable, Verrassingskabel
13:00 – 17:00 Vrij / geen live-stream