14.2 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Mitteldeutsche HiFi-Tage afgelast vanwege Covid

Mitteldeutsche HiFi-Tage afgelast vanwege Covid

0
Mitteldeutsche HiFi-Tage afgelast vanwege Covid

Met het definitief cancellen van de Mitteldeutsche HiFi-Tage is er dit jaar bij onze oosterburen geen enkele grote hifi-show geweest. Oorzaak: (natuurlijk) Covid.

De organisatie van de Mitteldeutsche HiFi-Tage die normaliter in de herfst plaatsvinden in Leipzig heeft laten weten het niet verantwoord te vinden het evenement dit jaar door te laten gaan. Dat lag eigenlijk al in de lijn der verwachting, maar met de aankondiging van data voor volgend jaar is het nu definitief. Covid is vanzelfsprekend de oorzaak, nog altijd laait het virus steeds weer op. Als organisatie van welk groot evenement ook wil je natuurlijk niet bestempeld worden als centrum van een uitbraak.

Volgend jaar beter?

Wel is de organisatie van de Mitteldeutsche HiFi-Tage optimistisch voor volgend jaar. Vandaar dat ze dan ook maar meteen een datum voor het evenement tegen die tijd heeft geprikt: 19 en 20 november 2022. Zijn er tegen die tijd geen beren op de weg, dan hoopt men ook terug te keren naar een regulier beurzenschema. Overigens is de website van het evenement op moment van schrijven niet actueel en al een tijd niet echt bijgewerkt wat data betreft!