19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi CD-spelers PS Audio: in oktober korting op PST

PS Audio: in oktober korting op PST

1
PS Audio: in oktober korting op PST

PS Audio laat weten voor de maand oktober dit jaar een korting te geven op de PerfectWave SACD Transport (ofwel PST).

Eigenlijk is PS Audio in eerste instantie wat bedroefd dat de RMAF niet alleen voor dit jaar maar voor altijd is afgelast. De directe aanleiding daarvoor was – hoe kan het ook anders – Covid. Ze hadden daar graag hun eerder dit jaar aangekondigde PerfectWave SACD Transport (PST) gedemonstreerd (het zou meteen de publieke primeur zijn). Datzelfde Covid maakte ook dat PS Audio een 30-dagen uitprobeergarantie in het leven riep. Deze is nu verlengd tot het einde van ‘t jaar, wat voorkomt dat u ergens in een luisterruimte met wellicht anderen een luistersessie dient te regelen. Bovendien: een apparaat thuis beoordelen is vanzelfsprekend altijd het best. Het is immers daar waar de beoogde nieuweling komt te staan.

Aandacht

Zoals altijd: het leven kan verkeren en dingen blijken voor veel bedrijven én individuen heel anders te verlopen dan ooit voor mogelijk werd gehouden. PS Audio vroeg ons om op deze manier aandacht aan hun PST te schenken, wat vanzelfsprekend altijd kan. Voor u als potentiële koper is het dan meteen goed om te weten dat er dan toch ook nog de genoemde voordeeltjes – oktober-korting en thuisproberen – zijn. Maar liever hadden we een gewone Covid-vrije wereld gezien om heel eerlijk te zijn.

1 REACTIE