13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi D/A Converters Totaldac in oktober op de Seine

Totaldac in oktober op de Seine

0
Totaldac in oktober op de Seine

Op 23 en 24 oktober wordt de Paris Audio Video Show georganiseerd. Totaldac heeft besloten een meer exclusieve locatie op te zoeken, in de vorm van een klassiek schip.

Het idee is om op 23 en 24 oktober de Paris Audio Video Show weer eens op de gewone manier te organiseren. Of dat echt doorgaat, is vanzelfsprekend een kwestie van eerst de Covid-cijfertjes van de vrolijke vakantiegangers uit de zomermaanden afwachten. Als de besmettingen de pan weer uitrijzen, zal een dergelijk grootschalig evenement vanzelfsprekend niet toegestaan zijn. Of dat de reden is waarom Totaldac alvast een klassiek schip met luxe interieur op de Seine heeft gehuurd om in datzelfde weekend z’n nieuwste producten te lanceren, durven we niet te zeggen. Maar het zal in ieder geval een stuk rustiger en beheer(s)baarder zijn aan boord. U treft op het water in de 150 vierkante meter living van de boot in ieder geval een systeem aan dat bestaat uit de nieuwe Totaldac d1 streamer mk2 en de al even nieuwe d1 digital mk2 reclocker, alsmede d1 twelve mk2 DAC, de d1 driver monoblokken en de Amp-1 versterker. Die laatstgenoemde stuurt de ook al nieuwe Totaldac d100 luidsprekers van de organiserende fabrikant aan.

Reserveren

U vindt het schip op zaterdag 23 (10.00 – 18.00 uur) en zondag 24 oktober (10.00 uur – 16.30 uur) in de Paris Yacht Marina, Grenelle Port tegenover het Novotel Tour Eiffel. U dient vooraf te reserveren! Vanzelfsprekend worden alle Covid-19 procedures nageleefd. Tot slot geldt dat – voor zover nog niet duidelijk – het evenement van Totaldac volledig los staat van de Paris Audio Video Show. U treft meer informatie aan op de Facebookpagina van de fabrikant.