10.6 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Audio Show iEAR zaterdag open – zondag afgelast

Audio Show iEAR zaterdag open – zondag afgelast

6
Audio Show iEAR zaterdag open – zondag afgelast

Zoals wellicht verwacht na de aankondigingen deze week, zullen evenementen de komende tijd worden afgelast. Dat geldt helaas ook voor de Audio Show iEAR in het Willem II stadion in Tilburg. De maatregelen die zijn aangekondigd gaan vanaf zaterdag 18:00 in, wat betekend dat de zondag moet worden afgelast. 

Freek van Ham meldt direct na de persconferentie:

“Zojuist de persconferentie achter de rug. Nieuwe maatregelen zijn van kracht miv. morgen 18.00 uur. Deze hebben gedeeltelijk gevolgen voor de show, helaas. De zaterdag kan doorgaan zoals gepland. De zondag moet worden afgelast. (Evenementen vanaf zondag kunnen alleen doorgaan met vaste zitplaatsen). Dit laatste is ongelofelijk zuur na alle voorbereidingen en inspanningen die we met zijn allen gedaan hebben. Ik ga uit van ieders begrip, laten we er morgen een top dag van maken!”

Erg zuur

Het is natuurlijk ontzettend vervelend voor alle partijen die deze week alles op alles hebben gezet om een mooie stand neer te zetten. Er staan de mooiste en meest exclusieve spullen in het stadion. Zelfs een Grand Utopia systeem op Naim Statement. Toch iets wat niet iedere dag te beluisteren is.

Wij gaan in ieder geval – op gepaste wijze – verslag doen van de iEAR show 2021. Laten we hopen dat zaterdag in ieder geval een geslaagde dag wordt voor alle deelnemers en bezoekers.

6 REACTIES

  1. Als ik het goed beluisterd en begrepen heb, werd er bij beurzen en congressen niet de verplichting van zitten bij vermeld. Wel bij evenementen. In beide gevallen wel de QR-code met legitimatie checken. Ik zal het wel niet goed hebben maar sowieso is het voor alle partijen natuurlijk een ongelooflijk negatief en kostbaar bericht. Dat in de zomer lijkt mij ook een idee, maar dan net niet in het hoogseizoen denk ik? Tot vandaag dan allemaal maar.