18.5 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Hi-Fi Accessoires IsoTek V5 Titan netfilter

IsoTek V5 Titan netfilter

0
IsoTek V5 Titan netfilter

De nieuwe IsoTek V5 Titan bestaat intern uit drie onafhankelijk van elkaar werkende netfilters in één behuizing; een soort van stofzuiger voor vuiligheid dus.

Het driedubbele netfilter V5 Titan van IsoTek (op moment van schrijven alleen nog te zien op de Facebook-pagina van de fabrikant en nog niet op de reguliere website) moet zorgen voor een zeer schone netspanning aan de uitgang. Daarbij heeft de fabrikant zorg gedragen om de DC-weerstand zo dicht mogelijk bij de ideale 0 Ohm te brengen. Verder beschikt de V5 Titan over 16A thermomagnetische zekeringen. Waarbij geldt dat het contactoppervlak daarvan volgens IsoTek minstens duizend keer groter is in vergelijk met een standaardzekering.

Bescherming tegen spanningspieken

Verder beschermt de IsoTek V5 Titan tegen spanningspieken en aanverwanten. Leverbaar vanaf eind deze maand, voor een bedrag van €4799.