12.8 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Live Test power conditioners – zondag 28-11-2021 – 10:30

Live Test power conditioners – zondag 28-11-2021 – 10:30

4
Live Test power conditioners – zondag 28-11-2021 – 10:30

Het is weer zover! Zondag 28 november 2021 om 10:30 gaan we live om vier prachtige power conditioners te beluisteren. Samen met u! Oftewel: tune in en ga lekker met ons meeluisteren. 

Deze test doen we vanuit onze eigen Alpha Audio luisterruimte die we van de zomer compleet verbouwd hebben. Ook de sample set-up is aangepakt én verbeterd. Kortom: we moeten u wel een prima ervaring kunnen bieden, schatten we in.

De kandidaten

We hebben vier prachtige power conditioners die ontworpen zijn om óók netjes samen te werken met eindversterkers. We hebben onder andere de Isotek Titan V5, de Isol-8 HC, PliXir BAC3000 en de YETI conditioner. Dit wordt écht een titanenstrijd (sja… pun intended?).

We draaien uiteraard op onze referentieset met de Pass Labs, Bryston 4B SST3, Focal Sopra, de Alpha Audio PC en de Metrum Acoustics Pavane. Of wellicht de Grimm UC1…

Live Test power conditioners

https://youtu.be/1T_1K14kcgg

4 REACTIES

  1. Hoewel de vervuiling hier in de regio de afgelopen jaren wel meeviel wordt tegenwoordig steeds vaker opzettelijk elektromagnetische velden toegepast via het stroomnet in huizen en bedrijfspanden (in pulserende, wisselende vibraties met veranderende frequenties) ter bestrijding van ratten en muizen. Afgezien dat huisgenoten hier onrustig van worden heb ik hier ook last van tijdens het luisteren naar muziek. Ik vraag mij dan ook af of je dit ook kunt voorkomen door power conditioners in huis toe te passen.