Apple HomePod (en mini) klaar voor Music Voice

0
Apple

Via de klaarstaande (of wellicht al geïmplementeerde) Apple HomePod 15.2-update voegt u ondersteuning voor Music Voice toe.

De HomePod en HomePod Mini hebben -zoals eerder dit jaar beloofd – ondersteuning voor Music Voice Plan gekregen. Dit is het goedkopere broertje van Apple Music en werkt alléén via spraakbesturing. Als dat genoeg is voor u, dan zit u goed met deze beduidend goedkopere versie van deze muziekstreamingdienst. In principe worden updates voor beide smaken HomePod’s trouwens automatisch geïnstalleerd, tenzij u deze optie bewust hebt uitgeschakeld.

Meer talen

De 15.2-update zorgt ook dat de Apple HomePod’s meer talen spreken. Eindelijk Nederlands, in zowel de Nederlandse als Vlaamse varianten), maar ook Frans in België, Duits, Italiaans in Zwitserland en Russisch dus! Altijd prettig immers om computerchips in de moertaal toe te spreken.