Apple TV+ naar Panasonic televisies

0
Apple

Hebt u een Panasonic 4K-tv staan, dan wordt het tijd om ook eens echt te gaan genieten van die resolutie, via bijvoorbeeld Apple TV+.

Panasonic brengt Apple TV+ naar een reeks aan televisies uit z’n assortiment. In principe gaat het in Europa om toestellen die vanaf 2017 zijn uitgebracht. Enige vereiste is dat ze met het My Home Screen besturingssysteem werken. En dat betekent dat er een berg aan typen compatible is, waaronder tv’s waarvan het typenummer begint met de letters EZ, EX, FZ, GZ, GX, HZ, HX, JZ en JX. Op deze tv’s verschijnt de Apple TV+-app in de applicatieweergave of – soms – op het thuisscherm.

Streamen, huren en (of) kopen

Aardige van Apple TV+ is, dat je via streaming voor een bescheiden bedrag van een paar Euro per maand diverse kwalitatief hoogwaardige Apple-eigen producties kunt bekijken. Verder kan de app fungeren als een hub naar andere streamingdiensten zoals bijvoorbeeld Amazon Prime Video, wat betekent dat u al uw streamingzaken via één app kunt afhandelen. Tot slot heeft Apple ook een uitgebreide videotheek waar u 4K-films kunt huren of kopen; ook dat regelt u via de Apple TV+-app. Kortom: deze streamer is zo gek nog niet, en al helemaal niet als u al apparaten van de achterliggende fabrikant gebruikt. In dat geval is combineren van diverse diensten – opslag, Music, TV+ en Arcade – tegen een aantrekkelijke prijs mogelijk.