Questyle hoofdtelefoonversterker en DAC

0
Questyle

Het Chinese Questyle presenteert de CMA Fifteen, wat meteen ‘t nieuwe vlaggenschip van de fabrikant is. En een DAC annex hoofdtelefoonversterker.

In tegenstelling tot veel ‘dozenschuiverprijzen’ uit het verre oosten, is de Questyle CMA Fifteen een uitzondering. Voor deze DAC- en hoofdtelefoonversterker betaalt u namelijk een bedrag van €2220. Daar staat veel moois tegenover. Zo wordt gebruik gemaakt van het door Questyle gepatenteerde Current Mode Amplification, wat meteen de afkorting CMA in de modelnaam verklaart. Verder is de eerste hoofdtelefoon/DAC van het merk dat gebruik maakt van de ESS SABRE ES9038PRO, waaraan volgens oprichter en CEO Jason Wong de afgelopen drie jaar aan research en ontwikkeling is besteed qua integratie in het apparaat.

Veelzijdig

De Questyle CMA Fifteen beschikt over een scala aan mogelijkheden. U kunt streamen via Bluetooth, waarbij onder meer LDAC als codec wordt ondersteund. Kies verder uit onder meer USB-C, S/PDIF – zowel coax als optisch – en analoge RCA-ingangen. Wat DAC-capaciteiten betreft is een PCM-kwaliteit van tot en met 24 bit / 192 kHz mogelijk. DSD wordt tot en met DSD512 ondersteund, terwijl ook MQA full decoding geen enkel probleem is. U kunt de Questyle CMA Fifteen gebruiken als hoofdtelefoonversterker met DAC, of als voorversterker voor een versterker of hifi-installatie.