20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi The Bristol Hi-Fi Show gaat niet door

The Bristol Hi-Fi Show gaat niet door

0
The Bristol Hi-Fi Show gaat niet door

Even leek het komend jaar soelaas te bieden voor beurzen en shows, maar toen was er Omnicron. Het eerste slachtoffer is The Bristol Hi-Fi Show, die niet doorgaat.

The Bristol Hi-Fi Show stond op de rol voor 25 tot en 27 februari komend jaar. Het leek te kunnen, het aantal Covid-besmettingen liep terug en de vaccinatiegraad werd in veel landen steeds hoger. Inmiddels liggen de ziekenhuizen weer overvol. En dus is het niet verantwoord events waar veel mensen bij elkaar komen doorgang te laten vinden. De show in Bristol is dan ook tot spijt van de organisatie voor alweer de tweede achtereenvolgende keer gecanceld. Waarschijnlijk zullen er nog wel meer shows en beurzen afgezegd gaan worden, zeker de vroeg in het jaar geplande. Mocht u van plan zijn in de komende maanden naar het een of ander af te reizen, controleer dan met regelmaat de website van de achterliggende organisatie. Dat voorkomt niet alleen teleurstellingen, maar ook onnodig reizen in een tijd waarin dat misschien niet zo heel verstandig is.