19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Streaming Audio Auralic Lightning DS inclusief Amazon Music Unlimited

Auralic Lightning DS inclusief Amazon Music Unlimited

2
Auralic Lightning DS inclusief Amazon Music Unlimited

Auralic meldt dat de streamers van dat merk voortaan overweg kunnen met Amazon Music Unlimited, wat goed nieuws is voor liefhebbers van lossless streaming.

Amazon Music is qua naam misschien net iets minder bekend dan de – nou ja – meer bekende concurrenten. Maar vergis u niet: Amazon beschikt over een bibliotheek van meer dan 75 miljoen HD-tracks. En dan hebben we het over minstens 16 bit / 44,1 kHz. Ook zijn er 7 miljoen Ultra HD-tracks voorradig, in een kwaliteit van tot en met 24 bit / 192 kHz. Dergelijke lossless streams passen natuurlijk uitstekend bij de ‘betere hifi’, zoals de streamers van Auralic.

Lightning DS

Auralic streamers zijn per direct met de eigen app Lightning DS te beluisteren. Hebt u een van de apparaten van dit merk staan én u hebt een Amazon Music abonnement (of wilt dat afsluiten), dan kan de pret meteen beginnen.

2 REACTIES

  1. https://www.alpha-audio.nl/forums/topic/airplay-probleem-auralic-aries/
    Het is schandalig dat Auralic het toestaat dat klanten behandeld worden als ezels.
    De fabrikant vergeet dat de audiofiel zijn hoofd geen tweede keer stoot, de hoofdprijs betalen https://www.iear.nl/product/auralic-aries-g2-1/
    en geen service. Denk dat de audiofiel niet meer impulsief moet handelen, na het verschijnen volgt de reclame en documentatie hoe goed?!! het dure product is. Wacht minimaal zes maanden en controleer of er veel negatieve ervaringen te vinden zijn, voor je het beste?!! voor weinig?!! kunt kopen.

  2. Ja dat is een mooie “move” van Auralic c.g. van Auralic CEO Xuanqian Wang.
    Wat met hun jarenlange verzet tegen MQA (MQA is volgens Wang “DRM” en hij noemt het spottend: “high-res MP3” 🙂 ) dreigden ze veel klanten te verliezen. Niet iedereen kan namelijk de overstap naar Qobuz maken, daar Qobuz niet overal op onze aardbol beschikbaar is. Amazon Music kent dat probleem niet of minder, dus weer vele blije gezichten bij Auralic gebruikers!