28.3 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Streaming Audio Cyrus Audio compatibel met BluOS

Cyrus Audio compatibel met BluOS

0
Cyrus Audio compatibel met BluOS

Het Britse Cyrus Audio heeft aangekondigd dat toekomstige apparatuur van het merk compatibel met BluOS-apparaten gaan worden.

Het aardige van BluOS is, dat ‘t een merkonafhankelijk systeem is gericht op streaming, multiroom en meer. Kortom: als je je als fabrikant conformeert – na een overeenkomst gesloten te hebben – aan BluOS, dan worden jouw spullen ineens een heel stuk veelzijdiger. En daardoor hoogstwaarschijnlijk ook gelijk weer wat aantrekkelijker voor potentiële klanten. BluOS timmert al jaren stevig aan de weg en begint langzaam aan een soort standaard te worden. Waarbij Cyrus Audio zich blijkbaar ook graag bij aansluit. Overigens geldt voor dit merk wel, dat het alleen om nieuwe en verder nog niet benoemde apparatuur gaat die BluOS-compatibel gaat worden. Hebt u dus al iets staan van Cyrus Audio, dan gaat daar – voor zover bekend – geen update voor komen.

Betere audio

BluOS is een systeem bedoeld voor de ‘betere audio’; de ontwikkelaars van het platform geven niet zomaar aan Jan-en-alleman licenties. Dat Cyrus Audio dus mee mag doen is meteen een mooi compliment voor hen.