Monster Blaster 3.0 Boombox

0
Monster

Monster wil oude tijden laten herleven met de Blaster 3.0 Boombox, ofwel: op de schouder dit ding en de eighties herbeleven.

In de jaren tachtig van de vorige eeuw vierden de gettoblasters hun hoogtijdagen. Vooral in de hiphop-scene waren ze mateloos populair. En die speelde zich destijds vooral in armere delen van steden – daadwerkelijk getto’s in sommige gevallen – af, vandaar de naam. De apparaten waren vooral groot, met veel knipperende lampjes en een buitenproportioneel vermogen. Kortom: je maakte echt een statement met zo’n ding. Of dát ook gaat lukken met de nieuwe Monster Blaster 3.0 Boombox wagen we dan weer te twijfelen. Oh zeker: het apparaat oogt strak, modern en zonder meer mooi. Maar een overdaad aan knipperende lampjes, zinloze VU-meters, jankende cassettedecks en een loodzwaar gewicht ontbreken. U gebruikt simpelweg uw mobiele telefoon om de speaker aan te sturen via Bluetooth. In totaal levert de Monster Blaster 3.0 Boombox een maximaal vermogen van 120 Watt (verdeeld over 4 x 15 Watt drivers plus een 60 Watt sub).

Comfortabele speeltijd

Kortom: deze Monster levert beslist meer dan genoeg geluidsdruk om de retro-blasters van weleer weg te vagen. Ook de geluidskwaliteit zal in de meeste gevallen zonder meer beter zijn. Praktisch is verder dat u geen rugzak vol reserve D-cellen mee hoeft te slepen onderweg. De oplaadbare accu van de Blaster 3.0 levert in volgeladen toestand namelijk tot 12 uur speeltijd. Ook de IPX4 waterbestendigheid is een verbetering op de apparaten van weleer, u kunt de speaker zonder meer tijdens een zwembadfeestje of buiten in een miezerregentje inzetten. Voorgedefinieerde equalizer-settings maken het mogelijk om eenvoudig de juiste ‘sound’ te selecteren voor de locatie waar u luistert. Het apparaat kost u $399.