20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi NAD M23 hybride versterker

NAD M23 hybride versterker

0
NAD M23 hybride versterker

NAD presenteert de nieuwe M23 hybride klasse D stereoversterker, die volgens de fabrikant ook nog eens prettig geprijsd is. Alles relatief dan, wat dat laatste betreft.

De NAD M23 is een klasse D hybride stereoversterker. Dezelfde Purifi Eigentakt-technologie is gebruikt als in de veel duurdere M33 op BluOS gebaseerde streamer-versterker. De gebruikte elektronische opzet moet volgens NAD zorgen voor een nagenoeg verdwenen vervorming en extreem lage ruiswaarden. De fabrikant belooft een stevig uitgangsvermogen van 200 Watt per kanaal (8 Ohm, 360 Watt/kanaal in 4 Ohm) continu en 260 Watt piek (4 Ohm, 2 x 520 W in 4 Ohm); ook in lage impedanties.

Combineren

We noemden net al de NAD M33. Welnu, daarmee is een aardig trucje mogelijk! Volgens NAD kan de M33 namelijk gecombineerd worden met de M23. U krijgt dan niet alleen de beschikking over BluOS met z’n uitgebreide streaming-mogelijkheden, maar ook een totaal uitgangsvermogen van 2 x 700 Watt. Of gebruik twee M23’s in bridged mode voor hetzelfde totaalvermogen op de klokken. De M23 heeft een prijskaartje van $3499.