11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Winkels AudioFeel opent in Doetinchem

AudioFeel opent in Doetinchem

0
AudioFeel opent in Doetinchem

AudioFeel opent een nieuwe locatie in het mooie Doetinchem, en dat wordt op zaterdag 19 februari gevierd met een mooie luisterdag!

Zaterdag 19 februari gaat de nieuwe stek van AudioFeel officieel open. Eigenaar Dennis van Ligten heeft een lokatie geopend in Doetinchem. Van Ligten: ‘AudioFeel nodigt u van harte uit om in onze nieuwe luisterruimte muziek te beleven en te ervaren, onder het genot van een hapje en een drankje’.

Deze luisterdag is van 10:00 tot 16:00 uur. Indien u wenst te komen, schrijft u zich dan alhier in. Adres: Wilhelminastraat 126, 7001 GZ Doetinchem. 

TAD D-1000TX cd-speler

De opening van de nieuwe AudioFeel luisterruimte zal in het teken staan van de nieuwe TAD D-1000TX CD speler, in combinatie met TAD Reference One TX luidsprekers. Gratis parkeren is mogelijk bij de sportschool, gelegen aan de Meestersstraat 22 te Doetinchem. ‘Met onze zorgvuldige uitgezochte producten proberen wij muziek bij u te laten voelen’, aldus Van Ligten.

AudioFeel – ook online te vinden – is dealer van:

  • TAD
  • EMM Labs
  • Meitner
  • Ansuz
  • Aurender