Genelec 6040R actieve speaker

2
Genelec

De 6040R van Genelec is een actieve luidspreker met onder meer een ruimtemeetfunctie aan boord, die zorgt voor optimale aanpassing aan de luisterruimte.

Het Finse Genelec presenteert de 6040R actieve compacte luidspreker. Voorzien van een 165 mm lagetonen-driver en een 19 mm tweeter. Elke box beschikt over een 2 x 150 Watt klasse D eindversterker, waarbij de ene de hogetoner en de andere de lagetoner aanstuurt. Het frequentiebereik loopt lineair tussen de 50 en 20.000 Hz; de onderste grensfrequentie bedraagt 43 Hz.

Statief verplicht

De behuizing van de Genelec 6040R is gemaakt van gerecycled gietaluminium. Hierbij kunt u kiezen uit een zwarte of witte afwerking. Verder geldt dat het statief waar de speaker op staat een integraal onderdeel van het geheel. Ofwel: de speakers moeten op dat statief geplaatst worden. Al was het maar omdat de versterkers zich in de voet daarvan bevinden. Qua ingangen kunt u kiezen uit XLR of AES/EBU (digitaal). Blijft over de prijs: €6766.

2 REACTIES