13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Android TV 12 verschijnt later dit jaar

Android TV 12 verschijnt later dit jaar

1
Android TV 12 verschijnt later dit jaar

Android TV versie 12 moet ergens later dit jaar uitkomen, wanneer precies is nog niet bekend en wat features betreft is ‘t ook nog wat koffiedik kijken.

Android TV zal voor de meeste mensen bekend zijn als ofwel het OS waar hun smart tv op draait, ofwel als OS van een of ander goedkoop Chinees settop-boxje. In beide gevallen hobbelen de daarop geïnstalleerde versies vaak wat achter op wat Google als recent beschouwt. Ook Android TV 12 zal dit jaar hoogstwaarschijnlijk niet meer op televisies verschijnen. Zo hebben Sony, Philips en TCL al later weten dat hun 2022-modellen draaien op versie 10 of 11. Een van de nieuwigheden die versie 12 moet bieden is variabele verversingsfrequenties en nieuwe toegankelijkheidsopties.

1 REACTIE