20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Apple VR headset met QLED’s?

Apple VR headset met QLED’s?

0
Apple VR headset met QLED’s?

Niks is nog zeker, maar de geruchtenstroom betreffende een VR headset van Apple zwelt steeds meer aan.

Het lijkt ‘onvermijdelijk’ dat Apple een VR headset gaat uitbrengen. Volgens verschillende ‘insiders’ moet dat nog dit jaar gebeuren. Inmiddels schijnt Apple een contract afgesloten te hebben met TSMC voor de fabricage van OLED-schermpjes voor het kleinood. Apple zal zonder meer geïnteresseerd zijn in headsets om een scala aan redenen. Ten eerste is het bedrijf een van de touwtrekkers als ‘t gaat om augmented reality (AR), waar inmiddels iedere iPad en iPhone mee overweg kan. De momenteel gehypte metaverse vereist simpelweg een VR headset om er echt in ‘op te gaan’. Kortom: het momentum is er beslist, afwachten of de glazen bol-kijkers gelijk krijgen. We gokken van wel, maar of het inderdaad nog dit jaar gaat worden?