11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Streaming Audio Software Atoll Signature streamers nu met Roon

Atoll Signature streamers nu met Roon

0
Atoll Signature streamers nu met Roon

Distributeur Viertron laat weten dat de Signature streamers van Atoll vanaf nu overweg kunnen met Roon, altijd handig!

Alle Signature streamers van Atoll ondersteunen vanaf nu de Roon Labs software. Viertron meldt verder: ‘Mocht u nog een oudere streamer hebben met firmware waarin de ondersteuning nog niet actief is dan kunt u deze via het Atoll menu naar de laatste versie upgraden. Het betreft de modellen MS120, ST200 Sig, ST300 Sig en SDA200 Sig’.

14 dagen gratis Roon

Tot slot een aardige verrassing, zo laat Viertron nog weten: ‘Roon Labs laat u 14 dagen gratis kennis maken met de software. Bij het starten van een nieuw abonnement ontvangt u via deze link de eerste 30 dagen tevens gratis. Totaal dus 45 dagen gratis Roon!’.