Audio-Technica ATH-CKS50TW met super-accu

1
Audio-Technica

De nieuwe Audio-Technica ATH-CKS50TW echt draadloze in-ear blijft maar doorspelen, tot 20 uur op een volle accu om precies te zijn.

Hét nadeel van veel echt draadloze in-ears is, dat ze maar al te vaak een miserabele speeltijd bieden op een acculading. Ergens na 4 tot 7 uur houdt het meestal wel zo’n beetje op. Zo niet bij de Audio-Technica ATH-CKS50TW! Hebt u die eenmaal volgeladen, dan luistert u 20 uur achter elkaar door (met het eveneens aanwezige ANC ingeschakeld een nog altijd indrukwekkende speeltijd van 15 uur). En als zelfs dat nog niet genoeg is, dan biedt het meegeleverde laadetui de optie om in totaal 50 uur onafhankelijk van de netspanning te luisteren. In dat etui zit namelijk nog een accu verwerkt, waarmee u de dopjes onderweg kunt laden.

Multipoint

Hebt u eens haast, dan volstaat slechts 10 minuten laden voor alweer 90 minuten speeltijd. De Audio-Technica ATH-CKS50TW is verder gecertificeerd voor Sony 360 Reality Audio, terwijl u met meer dan één bron tegelijk kunt pairen (multipoint). Mooi meegenomen is de IPX4 waterbestendigheid. Tot slot geldt dat de tijd waarin capabele echte in-ears stevig aan de prijs waren achter ons ligt: voor de ATH-CKS50TW betaalt u slechts €169.

1 REACTIE