14.4 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi High End München op springen

High End München op springen

0
High End München op springen

Het heeft er alle schijn van dat de 2022-editie van de High End München door gaat, ofwel: het hifi-paradijs in Duitsland opent z’n deuren binnenkort!

Goed nieuws voor audiofielen die beurzen de afgelopen jaren node gemist hebben. Zij kunnen namelijk zeer binnenkort – van 19 tot en met 22 mei om precies te zijn – terecht op de welbekende High End München. Het wordt daar weer ouderwets genieten van al het moois dat fabrikanten in hun stands voor u klaar hebben staan. Ook zult u tijdens de expo ongetwijfeld lezingen en dergelijke bij kunnen wonen, alleen is het programma daarvan op moment van schrijven van dit bericht nog niet bekend. Hoe dan ook, als u het inmiddels aandurft zwaaien de deuren van het MOC in ‘t mooie München op de bovengenoemde data wijd voor u open! Waarbij de op dat moment geldende regels rondom Covid vanzelfsprekend in acht genomen dienen te worden.