11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Live Stream Event – Drie bookshelfs van 1000 Euro per paar

Live Stream Event – Drie bookshelfs van 1000 Euro per paar

8
Live Stream Event – Drie bookshelfs van 1000 Euro per paar

Komende zondag – mooi weer of niet! – gaan we drie heerlijke bookshelfs testen: de Sonus Faber Lumina II, de ELAC UBR62 en de Focal Aria 906. We gaan niet gewoon plaatjes draaien… we gaan ze combineren met drie versterkers: de Nuprime IDA8, de Yamaha A-S2200 en de Pass Labs XP-12 met X150.8 (gewoon omdat het kan). 

Er is ongelooflijk veel keuze als u op zoek bent naar een paartje luidsprekers van 1000 Euro per paar. Wij adviseren in die klasse bijna altijd voor een paar monitor-speakers te gaan (of bookshelf speakers). Om u een idee te geven wat er te krijgen is, hebben we drie beauties klaar gezet voor een live vergelijk. En om u nog meer inzicht te geven sluiten we ze aan op drie totaal verschillende versterkers:

  • Yamaha A-S2200
  • Nuprime IDA8
  • Pass Labs XP12 met X150.8.

Die laatste is natuurlijk compleet idioot… maar we doen het toch: omdat het kan.

Check de Live Stream

8 REACTIES

  1. hallo
    je had het vanmorgen tijdens de sessie met de 3 speakers over kennis delen met China. je weet toch wel wanneer je dit deelt, die dan ook tegen je gebruikt gaat worden, zoals goedkopere kopieen die eindeloos door gefabriceerd worden.
    dus je dan een concurrent van jezelf aan het worden. kijk maar Philips en menig ouder kennisbedrijf uit europa.
    daarom is het niet gek dat men produktie zo gedaan wordt, en wanneer de reis te duur wordt, komt de produktie vanzelf weer terug.