Sonus Faber Omnia all-in-one

0
Sonus Faber

All-in-ones worden steeds populairder en dus probeert ook Sonus Faber een graantje mee te pikken van deze markt met de nieuwe Omnia all-in-one.

Lang niet iedereen zit te wachten op een complexe installatie om fatsoenlijk geluid te kunnen horen. Dat kan een kwestie van geld zijn (wat zeker bij de ‘betere’ all-in-ones niet echt tot besparingen gaat leiden…) of gewoon geen zin in gedoe met losse onderdelen. De nieuwe Sonus Faber Omnia biedt alles wat de gemiddelde luisteraar nodig heeft in één praktisch apparaat. Kwestie van inschakelen en luisteren maar, speakers en eindversterker alsmede een uitgebreide streamer zijn namelijk ook ingebouwd. DLNA, AirPlay 2, Google Chromecast, aptX HD Bluetooth alsmede Spotify Connect en Tidal Connect staan paraat. Het moet dus wel heel vreemd lopen als u iets niet kunt beluisteren.

Zeven drivers in totaal

Mocht u later toch nog wat bronnen willen toevoegen, dan kan dat. Een cd-speler, platenspeler of tv: het kan allemaal. Voor het laatstgenoemde geval komt de HDMI-ARC-aansluiting prima van pas. De Sound Faber Omnia beschikt over zeven drivers in totaal: twee tweeters, twee midrange-drivers, een long-throw van aluminium conus voorziene lagetonen-driver en dubbelzijdige van cellulosepulp gemaakte drivers. In totaal wordt dat geheel aangestuurd door een versterker met een maximaal vermogen van 490 Watt. U dient een bedrag van $1999 te betalen voor het geheel.