22.5 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Versterkers Geïntegreerd Vincent SV-228 hybride geïntegreerde versterker

Vincent SV-228 hybride geïntegreerde versterker

0
Vincent SV-228 hybride geïntegreerde versterker

Het Duitse Vincent heeft een nieuwe hybride geïntegreerde versterker uitgebracht in de vorm van de SV-228.

De nieuwe Vincent SV-228 is hybride van opzet, wat betekent dat u er een mix van buizen en halfgeleiders in aantreft. Voor de liefhebbers is voorzien in VU-meters in het frontpaneel, zodat u tijdens het luisteren ook wat hebt om naar te kijken. Het maximaal leverbare vermogen bedraagt 2 x 100 Watt in 8 Ohm en 2 x 180 Watt in 4 Ohm. Verder zijn digitale bestanden afspeelbaar en gokken we (hoewel nog niet op de bescheiden productpagina vermeld) dat zowel wifi (gezien de antenne) en ethernet aanwezig zijn. Wel zien we dat de bestandsformaten  WAV, FLAC, APE, LPCM, MP3, AAC, AC3 en WMA afgespeeld kunnen worden; hoogstwaarschijnlijk via DLNA.