12.8 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Versterkers Eindversterkers Advance Paris X-A600 stereo eindversterker

Advance Paris X-A600 stereo eindversterker

2
Advance Paris X-A600 stereo eindversterker

Advance Paris heeft z’n assortiment versterkers uitgebreid met een nieuw stereo-exemplaar in de vorm van de X-A600

‘Advance Paris biedt altijd al een fors assortiment voor-en eindversterkers. De stereo eindversterker X-A160EVO is alle vele jaren een sterkhouder in het assortiment. Toch ontstond er vraag naar een stereo eindversterker die het gat opvult naar de mono eindversterkers. Zie hier de X-A600. Binnen het assortiment kan deze krachtige eindversterker een mooie combi vormen met de X-P700 of X-P1200 voorversterkers’, zo introduceert importeur-distributeur Servi-Q de nieuweling.

Overduidelijk een Advance Paris

Advance Paris eindversterkers worden gekenmerkt door twee onderscheidende eigenschappen; de blauwe VU meters en de unieke Hi-Bias schakeling van de versterker.
De welbekende wijzerinstrumenten met logaritmische schaalverdeling geven een beeld van het geleverde uitgangsvermogen. De meterverlichting is uitschakelbaar en in drie lichtsterktes instelbaar. Het uitgangsvermogen in Klasse AB bedraagt 200W aan 8 Ohm en 300 W in 4 Ohm. Via een schakelaar op de achterzijde (Hi-Bias) kan Klasse A ingeschakeld worden. De verschillen van deze setting kunnen klein, maar ook verrassend groot zijn.

Zes gescheiden compartimenten

Door de versterker op te delen in zes van elkaar gescheiden compartimenten wordt volgens Advance Paris mogelijke interferentie door de diverse printplaten en voeding optimaal tegengegaan.

Unieke configuratie luidsprekeraansluitingen

De X-A600 is voorzien van twee paar luidsprekeraansluitingen die schakelbaar zijn op de voorzijde van het apparaat. Luidsprekeraansluiting A is voorzien van een extra set aansluitingen om zo optimaal bi-wiring naar de luidsprekers te kunnen toepassen.
Gangbare winkelprijs € 2.895,-

2 REACTIES

  1. Dit is een nieuwsbericht. De inhoud van een nieuwsbericht wordt meestal verzorgd door de leverancier, Advance Paris in dit geval.

    Wat ze (waarschijnlijk) bedoelen is dat in hun portfolio van versterkers er tussen hun topmodel geïntegreerde versterker en hun monoblokken er nog een gat zat in vermogensklasse. Ze hebben nu een model toegevoegd dat daar tussenin past.