20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Personal Audio Apple met abo-model voor hardware?

Apple met abo-model voor hardware?

0
Apple met abo-model voor hardware?

De geruchten doen de ronde dat Apple met een abonnementsmodel voor onder meer de populaire iPhones gaat komen.

Het moet mogelijk nog dit jaar – met de komst van de iPhone 14 – van start gaan: een abonnementsmodel voor hardware van Apple. Hoe dat precies in z’n werk gaat is – het zijn geruchten, after all – nog onduidelijk. Maar mogelijk betekent het dat u een maandelijks bedrag gaat betalen en daarvoor verzekerd bent van elk jaar het nieuwste model iPhone. Probleem daarbij is vaak – zo hebben we geleerd van software-abonnementen – dat u onder de streep maar al te vaak meer kwijt bent dan bij een losse aankoop. Waarbij u in het laatste geval dan vaak ook langer doet met die aankoop, wat een berg aan onnodig afval scheelt. Kortom: afwachten of en hoe Apple zo’n abonnementsconstructie uitrolt. En gaan andere hardware-fabrikanten dit idee wellicht navolging geven…?