19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi CD-spelers AudioPerfect neemt C.E.C. op in assortiment

AudioPerfect neemt C.E.C. op in assortiment

0
AudioPerfect neemt C.E.C. op in assortiment

Het Belgische AudioPerfect heeft het Japanse merk C.E.C. In het assortiment opgenomen, volgens het ultimum op ‘t gebied van cd-spelers.

AudioPerfect laat ons weten dat ze C.E.C. in hun productassortiment hebben opgenomen. Eigenaar Peter Neirinck koos naar eigen zeggen vol overtuiging ‘na uitgebreide vergelijkende testen’ voor toevoeging van de snaaraangedreven cd-spelers en cd-loopwerken van C.E.C.

Snaar

Op de productpagina van de Belgische zaak lezen we: ‘C.E.C. focust op de meest accurate cd-weergave die maar te bereiken is. Daartoe passen ze onder andere – en daarmee zijn ze uniek – een snaargedreven werking toe. Jawel, zoals bij vele platenspelers. Zowel de drive als de laser zijn snaaraangedreven. Hun systeem is gepatenteerd. De weergave is schoner en juister dan de concurrentie. Soms slechts een klein beetje (versus dure cd-spelers van andere merken), soms heel veel beter. C.E.C. heeft zowel cd-spelers (met ingebouwde DAC en dus met analoge uitgangen) als cd-loopwerken (die dus een digitale uitgang hebben en met een DAC moeten verbonden worden). Er zijn ook enkele zeer goeie DAC’s in hun gamma’.