13.9 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Streaming Audio Software CocktailAudio MusixNeo desktop-app beschikbaar

CocktailAudio MusixNeo desktop-app beschikbaar

0
CocktailAudio MusixNeo desktop-app beschikbaar

De desktop-app MusixNeo bedoeld voor CocktailAudio staat voor u klaar. Vooralsnog alleen voor Windows, die voor macOS staat op springen.

De MusixNeo-software werkt samen met de CocktailAudio-modellen X14, N15D, N25, N25AMP, X35, X45, X45Pro, X50, X50D en X50Pro. De enige vereiste is verder dat op de genoemde apparaten firmwareversie R1720 of hoger geïnstalleerd moet zijn, zo laat importeur-distributeur Servi-Q nog weten. De Windowsversie van MusixNeo kunt u hier downloaden en de bijbehorende Quick Start-handleiding alhier. De Mac-versie van het programma staat eveneens op springen en verschijnt wellicht morgen al.