FIFA+ gratis streaming voor voetballiefhebbers

0
FIFA+

FIFA is gestart met de gratis streaming service FIFA+, waar u onder meer 40.000 live voetbalwedstrijden kunt verwachten.

Voetballiefhebber? Dan is het tijd om met gezwinde spoed een bezoekje te brengen aan het nieuwe en bovenal gratis FIFA+. Dit is het gloednieuwe streamingplatform van de internationale voetbalbond, bomvol content. Verwacht worden onder meer 40.000 live voetbalwedstrijden van over de hele wereld, maar ook is en wordt het geheel gevuld met bijvoorbeeld documentaires en historische matches. Vooralsnog interfereert de gratis content niet met omroepen die duur geld betaald hebben voor voetbalrechten en ook Quatar staat niet op het programma. Maar wat niet is kan wellicht nog altijd komen. U kunt FIFA+ gewoon via de browser bekijken, of download een app voor iOS/iPadOS of Android.