19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Streaming Audio Grimm Audio MU1: ‘spectaculaire update’

Grimm Audio MU1: ‘spectaculaire update’

0
Grimm Audio MU1: ‘spectaculaire update’

Voor de Grimm Audio MU1 staat in woorden van de fabrikant een ‘spectaculaire update’ klaar, met bijvoorbeeld nog meer verfijning voor up- en downsampling.

Een van de highlights in de klaarstaande update voor de Grimm Audio MU1 is volgens de fabrikant een weer verdere verbetering van de up- en downsampling-algoritmen. Minder afrondingsruis en dat moet weer leiden tot meer realiteit in teksturen en precisie in het 3D-stereobeeld. Ook nieuw is dat de webserver nu in de MU1 aanwezig is. Scan een QR-code met uw mobiel (of gebruik een pc-browser) en stuur van daaruit alle afspeelfuncties en voorkeuren aan (afbeelding bovenaan). Bijzonder aan de Grimm Audio MU1 is verder de surround-mogelijkheid. De drie digitale uitgangen spelen in normale stereo-mode parallel. Schakelt u over naar surround-modus, dan worden het bronnen voor 5 LS1’s of DAC-kanalen. Tot slot brengt de update nog een berg aan bug-fixes en verbeteringen met zich mee. Snel binnenhalen en installeren dus, zouden we zeggen!