11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi IFA 2022 gaat dit jaar door

IFA 2022 gaat dit jaar door

0
IFA 2022 gaat dit jaar door

Wat de organisatie van IFA betreft staan alle lichten voor de editie van dit jaar op groen en vindt het evenement als ‘vanouds’ plaats van 2 tot en met 6 september in Berlijn.

Het blijft natuurlijk koffiedik kijken wat de ontwikkelingen van Covid betreft. Maar als het aan de organisatie van IFA ligt, is er van 2 tot en met 6 september dit jaar alvast geen vuiltje aan (in) de lucht te bekennen. De beurs voor zo ongeveer alles wat met elektronica te maken heeft gaat wat hen betreft dan ook door. En dan in de ‘oude’ vorm, waar weer van alles op de rol staat. Kortom: als u van een ‘speeltuin’ aan multimedia, hifi, televisies en nog veel meer houdt kunt u de genoemde data alvast in de agenda reserveren. Locatie is als vanouds in Berlijn, wat vanuit Nederland prima bereikbaar is met zowel auto als trein. Check voor vertrek wel eventuele wijzigingen in beleid qua Covid-ontwikkelingen.