Roger Daltrey in The Independent over broodroof streamers

0
Roger Daltrey

Roger Daltrey van The Who laat zich in een interessant artikel van de Britse krant The Independent uit over tal van zaken. Waaronder de negatieve invloed van streamers en plagiaat.

Als u de Engelse taal goed machtig bent, is dit artikel in The Independent best interessant leesvoer. De krant laat Roger Daltrey van The Who uitgebreid aan het woord. De leadzanger klaagt er onder meer over de ‘uitknijptechniek’ van muziekstreamers. Maar ook het te pas en te onpas beschuldigen van plagiaat van de ene artiest door de andere komt aan bod. Volgens Daltrey is die praktijk veel te ver doorgeslagen. Laat u zich verder niet afschrikken door de ‘pay wall’. U hoeft zich niet verplicht te registreren om het stuk te kunnen lezen, een klik op de knop I’ll try later volstaat ook. Wel geldt dat u per se geen adblocker mag gebruiken om de site te bezoeken, helaas.