10.5 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Winkels The Chord Company Benelux Roadshow bij Bender hifi

The Chord Company Benelux Roadshow bij Bender hifi

0
The Chord Company Benelux Roadshow bij Bender hifi

Komende donderdagavond 14 april aanstaande heeft The Chord Company Benelux Roadshow haar eerste stop bij Bender hifi aan de Steenstraat in Arnhem.

Houd komende donderdagavond vrij als u én van audio houdt én geïnteresseerd bent in The Chord Company. Door de afdeling R&D van die The Chord Company zijn namelijk een aantal nieuwe producten gelanceerd die voor een verbetering zorgen in elk geluidssysteem. En bij deze lancering van nieuwe producten hoort een roadshow!

Beoordeel zelf

Bender: ‘Uiteraard begrijpen we best dat niet iedereen direct is overtuigd van de meerwaarde van betere bekabeling en accessoires. Vandaar dat we graag onze producten demonstreren zodat je zelf kan ervaren welke verbeteringen er mogelijk zijn in een audiosysteem bij je thuis’. Deze thema’s en producten kun je verwachten tijdens de roadshow, in de woorden van Bender Hifi:

Analoge bekabeling

We demonstreren het belang van goede interconnects en luidsprekerbekabeling in een audiosysteem. The Chord heeft diverse productlijnen met daarin interconnects en luidsprekerbekabeling die samen een ideale synergie vormen.

Stroom

We demonstreren het belang van een goed stroomblok met de nieuwe PowerHAUS S6. Topmodel is de M6 met ingebouwde PowerAray technologie. Natuurlijk nemen we ook onze nieuwe stroomkabels mee als aanvulling op PowerHAUS.

Praktische zaken

Aanvang demonstratie: ‘De avond start om 19.00u en duurt ongeveer 2 uur, uiteraard draaien we veel muziek op deze avond. De toegang gratis, uw aanmelding wordt op prijs gesteld i.v.m. de beschikbare plekken. Aanmelden kan via onze website. Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen’ zo schrijft Bender.