19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Grimm Audio Nano Legs voor LS1

Grimm Audio Nano Legs voor LS1

0
Grimm Audio Nano Legs voor LS1

Met de nieuwe LS1 Nano Legs van Grimm Audio plaatst u de LS1 luidspreker desgewenst op een tafel of dressoir, ideaal voor kleiner behuisden.

Wat als eerste opvalt aan de Nieuwe Grimm Audio LS1 Nano Legs is de akoestische mat. Deze ligt bovenop het voet-plateau en moet vervelende reflecties van een hard oppervlak als een tafel tegengaan. En dat moet weer garant staan voor een ongekleurd en onvervormd geluid. De Nano Legs zijn in twee formaten beschikbaar: standard en large. Er is trouwens nog een Nederlands tintje aan de nieuwe voeten: het geheel is ontworpen voor de Concertgebouw Studio in Amsterdam. Daar hadden ze in een kleine controleruimte behoefte aan een ‘kleurloos’ statief, vandaar.