13.9 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Winkels Help Uw Hifi Choice uit de brand (en scoor zelf)

Help Uw Hifi Choice uit de brand (en scoor zelf)

0
Help Uw Hifi Choice uit de brand (en scoor zelf)

Brand is nooit leuk, maar het Soester Uw Hifi Choice geeft er dan toch nog maar een draai aan door een doosloze verkoop te organiseren van de winkelvoorraad.

Inderdaad, een doosloze verkoop want de dozen van apparatuur die in de winkel staat zijn verworden tot as. We laten het ‘t bedrijf allemaal zelf even uitleggen:

‘In de nacht van 2 op 3 april heeft een grote brand in Soest een bedrijfspand in as gelegd. Naast privé eigendom zijn ook alle lege dozen die hier stonden opgeslagen, de verpakking van de courante voorraad uit de winkel van uHC, zijn verloren in de brand of aan rook- en waterschade. Het magazijn aan onze showroom is relatief klein en hier staan de dozen die gevuld zijn met voorraad en gelukkig maar. Onderzoek is nog lopende maar de schade komt al aardig aan het licht en is niet vriendelijk. Zonder doos en/of boekjes en accessoires van deze producten wordt niet alleen de verkoop straks bemoeilijkt maar ook het transport voor demonstraties en shows. Dit betekent dat voor de producten in de winkel (waarvan incompleet) wij ‘rode vlaggetjes weken’ organiseren. Wij willen al deze producten niet zomaar op Marktplaats dumpen ook al heeft deze een gegronde reden. Lagere prijzen online om wat voor reden is niet leuk voor het merk, de fabrikant, distributeur, mede dealers en uiteindelijk consument. Het geeft de illusie dat een product zijn advies verkoopwaarde niet vertegenwoordigd. Wij hebben een lijst opgesteld waar de betreffende hifi en tv’s op vermeld staan. Tussen 25 mei en 18 juni hangen er vlaggetjes aan de elektronica en weergevers die we extra voordelig van de hand willen/kunnen doen. Verwacht geen bizarre stunt prijzen, de producten zijn in top (demo) staat.
Handje klap is de bedoeling, direct meenemen, zonder doos…’

Kortom: Rode vlaggetjesweken van 15 mei tot en met 18 juni bij Uw Hifi Choice, te vinden aan de Steenhoffstraat 15 te Soest.