10.7 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi High End Munich 2022 – Advance Paris

High End Munich 2022 – Advance Paris

0
High End Munich 2022 – Advance Paris

Advance Paris presenteert een serie nieuwe producten. Het Franse merk paart een onderscheidend design aan betaalbare en goed klinkende audio apparatuur.

Het eerste wat in het oog springt is een super geïntegreerde versterker. Waarom super geïntegreerd? Niet alleen heeft de versterker alle streaming opties aan boord, maar ook een cd speler is niet vergeten.

Anno 2022 is er nog steeds een markt voor cd spelers. Kennelijk is de markt groot genoeg om maar liefst drie nieuwe cd spelers uit te brengen. De modellen hebben ook een USB ingang, waardoor je een harddrive met muziekbestanden ook via de cd speler kan afspelen.

Kleine actieve speakers, die via bluetooth gekoppeld worden, laten zien dat ook hier Advance Paris het net even anders doet. Streaming is niet inbegrepen, daarvoor moet u de streaming module van Advance Paris aan de speakers koppelen.