11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi High End Munich 2022 – Dynaudio

High End Munich 2022 – Dynaudio

0
High End Munich 2022 – Dynaudio

Dynaudio presenteert de nieuwe ‘Focus’ serie speakers. Het zijn actieve speakers, WISA compliant, met alle denkbare streaming mogelijkheden in de speaker ingebouwd.

Meer dan een paar speakers is niet nodig, ook geen WISA hub. Het is wel mogelijk om de speakers te koppelen aan WISA dongles, zodat het geluid van de TV over de speakers gaat, zonder problemen met de synchronisatie van beeld en geluid. Wilt u liever een WISA hub gebruiken, zoals een Primare WISA voorversterker, dan kan dat ook.

Dynaudio heeft veel werk gestoken in het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van opzetten van het systeem. De speakers worden af-fabriek draadloos gekoppeld, zodat je ze direct uit de doos kan gebruiken. Wanneer je het front er op klikt wordt dat geregistreerd en wordt de digitale sound processing van de speaker aangepast zodat het minieme effect van een front op het geluid wordt gecorrigeerd.