28.3 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi D/A Converters High End Munich 2022 – Volumio

High End Munich 2022 – Volumio

3
High End Munich 2022 – Volumio

Volumio is bekend als streaming platform, ze leveren de software voor computers en Raspberry Pi gebaseerde streamers. Volumio introduceert drie nieuwe audio apparaten met hun streaming software. Hiermee wordt Volumio steeds meer een ‘plug and play’ platform.

De Primo is een streamer met DAC. Het is de opvolger van hun vorige Primo model waaraan nu ook XLR uitgangen zijn toegevoegd. De Integro is een geïntegreerde versterker, met streamer en DAC. Hiermee levert Volumio een all-in-one oplossing. De Rivo is alleen een streamer, met een geïsoleerd USB circuit en is gepositioneerd om als streamer voor een betere DAC te dienen.

Niet alleen de hardware is nieuw. Volumio heeft sinds kort een nieuwe interface in de software. Installatie moet eenvoudiger en begrijpelijker zijn, de bediening steeds gemakkelijker en aan integratie van nieuwe streaming services wordt gewerkt.

3 REACTIES