Marshall Willen mini-Bluetooth-speaker

0
Marshall

De nieuwe Marshall Willen is een ultra-compacte Bluetooth-speaker die in de palm van uw hand past; meerdere exemplaren zijn combineerbaar.

Het blikkerige geluid dat de meeste smartphones produceren is niet iets om heel vrolijk van te worden. Maar om nou weer de hele dag door een formaat gettoblaster Bluetooth-speaker mee te slepen is ook weer zo iets. De Bluetooth Willen van Marshall is wellicht een ideale oplossing. De kleine speaker past in de palm van uw hand, is IP67 waterbestendig en biedt 15 uur speeltijd op een volle accu. Inwendig stuurt een 10 Watt klasse D-versterker een 2-inch full range-driver – bijgestaan door een tweetal passieve radiatoren – aan. Via de beschikbare app kunt u desgewenst uit drie equalizer-instellingen kiezen. De Willen kost u $120.