Monitor Audio viert 50-jarig bestaan

0
Monitor Audio

Monitor Audio bestaat alweer 50 jaar, en dat zal de wereld – als het aan de fabrikant ligt – weten. Ook kunt u zichzelf een herinnering aanschaffen.

Monitor Audio heeft ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan de ‘50th Anniversary Silver 100 Limited Edition’-luidspreker uitgebracht. Deze speciale versie van de alweer zevende editie van de Silver 100 is uitgevoerd in de kleur ‘heritage green’ en voorzien van een geanodiseerd gouden C-Cam basdriver. Verder is de jubileumspeaker voorzien van een uniek identificatienummer op de achterkant. Wereldwijd worden er maar 720 examplaren van geproduceerd en u krijgt er een certificaat van echtheid bij.

Lancering nieuw product

Monitor Audio staat vanzelfsprekend ook op de deze week van start gaande High End München. Daar wordt ook nog een bijzonder en gloednieuw product gelanceerd. Waar het precies om gaat wil de fabrikant nog niet verklappen, wel laat het weten dat er 24 maanden aan gewerkt is.