11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Streaming Audio Multiroom Audio Sonos belooft audio-uitval op te lossen

Sonos belooft audio-uitval op te lossen

3
Sonos belooft audio-uitval op te lossen

De meest recente software-update voor Sonos speakers heeft vervelende gevolgen voor een deel van de gebruikers: stotterend geluid.

Als u én een Sonos speaker gebruikt die én voorzien is van de meest recente firmware-update (14.6) én in surround-configuratie gebruikt wordt, dan hebt u waarschijnlijk last van stotterend geluid tijdens het luisteren. Het betreft dan met name de Beam Gen 2 en (of) Arc die roet in ‘t eten gooien. Het probleem begint zodra gebruikers van bron en/of audio-codec wisselen. Sommigen hebben slechts kort last van het stotteren, maar dan blijken de surround-speakers of subwoofer uit fase te lopen. Sonos heeft – na het probleem eerst te ontkennen – beloofd nu hard aan een oplossing te werken. Hou de updates voor uw Sonos speakers dus in de gaten de komende tijd.

3 REACTIES

  1. “Sonos heeft – na het probleem eerst te ontkennen – beloofd nu hard aan een oplossing te werken”: klinkt niet erg klantgericht ?! Men zou kunnen verwachten van Sonos -of elk ander merk- dat je een probleem serieus neemt als dat gemeld wordt. Zelfs als zou blijken dat het geen probleem is (zou b.v. een instellingsprobleempje kunnen zijn) dan lijkt het mij dat je nagaat hoe het kan waardoor iets niet goed werkt. Vooral in het huidige tijd waarin via de Social Media zoiets heel snel -letterlijk- de wereld overgaat doet het je geen goed als je ontkent dat er een probleem is en het dan blijkt dat het wel degelijk bestaat. “Bad news travels fast”. Reputaties kunnen snel ten onder gaan door deze manier van acteren …. !