20.7 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Hi-Fi Steinway Lyngdorf Marine voor de boot

Steinway Lyngdorf Marine voor de boot

0
Steinway Lyngdorf Marine voor de boot

Bootje? Dan kunt u daar een setje Steinway Lyngdorf Marine speakers op monteren, voor als u niet tegen de stilte van de natuur kunt.

In principe ga voor je rust op een boot of jacht zitten. Sommige lieden denken daar echter anders over en zien hun tobbe vooral als platform om feestjes op te vieren. Voor hen zijn fatsoenlijke ‘marine-graded’ luidsprekers onontbeerlijk. En dan komen de Steinway Lyngdorf Marine luidsprekers best van pas, want die zijn daar namelijk speciaal voor ontworpen. Volgens de fabrikant zijn ze echter ook prima inzetbaar voor meer down-to-earth toepassingen als het terras of het zwembad. Ze zijn IP65-gecertificeerd en leveren volgens Steinway Lyngdorf ’high-end’ geluidskwaliteit. U treft er twee 8 inch basdrivers in aan, plus twee 10 inch passieve radiotoren aan de achterkant. Dan is er een een 6,5 inch middentonerr en een Air Motion-tweeter completeert het geheel. Leverbaar vanaf ‘t tweede kwartaal dit jaar, snel dus.