20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Home Cinema - Custom Install AV Receivers Yamaha updates ontsluiten AVR’s

Yamaha updates ontsluiten AVR’s

0
Yamaha updates ontsluiten AVR’s

Yamaha heeft een ‘broodnodige’ update uitgebracht die het HDMI 2.1-potentieel van z’n top 3-AVR’s ontsluit.

Met de introductie van de Yamaha RX-A8A (hierboven te zien), RX-A6A en RX-A4A AVR’s werd veel beloofd aan mogelijkheden. Lang niet alles was op dat moment echter beschikbaar. Met de voor u klaar staande firmware-update naar versie 1.65 worden de apparaten ineens een heel stuk interessanter! Zo wordt nu 4K met een verversingsfrequentie van 120 Hz ondersteunt, een feature die met name gamers blij moet maken. Ook HDR 10+ is na updaten van de partij; verder kunnen de genoemde apparaten 8K-signalen met een verversingsfrequentie van 60 Hz doorsluizen. Verder brengt de update tal van technische verbeteringen met zich mee, en daarmee is het een versie die eigenlijk als onmisbaar bestempeld kan worden.