11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi YN Audio distributeur Signal Projects

YN Audio distributeur Signal Projects

0
YN Audio distributeur Signal Projects

YN Audio gaat de distributie van het Griekse Signal Projects verzorgen, en is daar uiteraard erg mee in z’n nopjes.

Het team achter het Griekse Signal Projects heeft – zo meldt YN Audio – een enorme passie voor muziek en een achtergrond in de opnamestudio: ‘Ze kwamen daar al snel tot de conclusie dat er vaak kapitalen aan apparatuur wordt uitgeven die vervolgens met kabels van matige kwaliteit met elkaar wordt verbonden. De verstoring van het signaal tussen de apparatuur leidt tot een in hun oren onbevredigend eindresultaat. Een niet realistische weergave die dingen als emotie, dynamiek en impact mist’.

Betere verbindingen

YN Audio vervolgt: ‘Gevoed door het idee dat betere verbindingen tussen de apparatuur de kwaliteit en natuurgetrouwheid van het eindresultaat van het studiowerk ten goede zou komen zijn ze begonnen met het ontwikkelen en produceren van hoge kwaliteit kabels voor muziekstudio’s. Daarnaast beseften ze dat er ook op het vlak van high-end audio een enorme kans lag. Signal Projects werd geboren en heeft zichzelf als doel gesteld om kabels van superieure kwaliteit te vervaardigen die helpen om de muziek met hogere nauwkeurigheid weer te geven en de luisteraar dichter bij het originele evenement te brengen.

Geen detail mag ontbreken

‘De muziekweergave moet realistisch zijn met de juiste tonale rijkheid, balans en dynamiek. Geen detail mag ontbreken of toe worden gevoegd en de luisteraar moet in staat zijn het originele evenement her te beleven. De kabels moeten het maximale uit de apparatuur kunnen halen. Met hun geavanceerde ontwerpen, de effectieve isolatie, de mix van zeer zuivere metalen (de hybride kabels bestaan uit Koper, Zilver en Goud), de implementatie van geavanceerde afschermingstechnieken en hun superieure constructie vormen de Signal Projects kabels de ideale verbinding tussen high-end componenten, binnen elke prijsklasse. De waarheid en de volledige waarheid’, aldus de kersverse distributeur.

 

Enkele quotes uit een recente review door Hifi Advice van de Signal Projects Lynx en Apollon Interlink.

“met zijn verleidelijke weergave en zijn suprieure finesse, maakte de Apollon een zeer overtuigende indruk”

“De Apollon biedt het diepste, meest 3D-beeld dat ik tot nu toe in mijn systeem heb gehoord”

“in het juiste systeem levert de Apollon een enorm verleidelijk geluid als geen andere kabel”