18.7 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi CD-spelers Ayre Acoustics CX-8 cd-speler met extra’s

Ayre Acoustics CX-8 cd-speler met extra’s

2
Ayre Acoustics CX-8 cd-speler met extra’s

De nieuwe Ayre Acoustics CX-8 cd-speler speelt – vanzelfsprekend – cd’s af, maar fungeert – desgewenst straks – ook als DAC en streamer.

De Ayre Acoustics CX-8 is volledig symmetrisch opgebouwd. Verder is voorzien in tegenkoppelvrije schakelingen en heeft de fabrikant gekozen voor nieuwe DAC’s ten opzichte van voorganger CX-7. In de CX-8 wordt het kloppend hart gevormd door de ESS 9028Q2M. Al dat moois moet volgens Ayre Acoustics zorgen voor een bijzonder heldere en natuurlijke weergave van cd’s. Het blijft echter niet bij cd’s alleen, vanaf de herfst dit jaar moeten twee uitbreidingsmodules verschijnen. De eerste voegt een USB-ingang toe en de tweede een netwerkemodule met onder meer Roon-compatibiliteit. De CX-8 is per direct verkrijgbaar voor een bedrag van €6180, kies uit een zwarte of zilveren uitvoering.