11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Streaming Audio De Coen en Sander Show bij Beeld & Geluid

De Coen en Sander Show bij Beeld & Geluid

0
De Coen en Sander Show bij Beeld & Geluid

De Coen en Sander Show zijn vereeuwigd bij Beeld & Geluid in Hilversum, een tribuut aan een programma dat alweer een flinke tijd meedraait.

De Coen en Sander Show beleefde vorige week, na ruim 1200 uitzendingen, zijn laatste dagelijkse aflevering bij Radio 538. Beeld & Geluid gaat alle uitzendingen van het duo bij Radio 538 in zijn archief opnemen. De 2000 uitzendingen die het langst zittende radio-duo bij 3FM maakte, zitten al in het archief. De Coen en Sander Show verdwijnt niet van de radio, maar verhuist naar de vrijdag.

Vier attributen naar Beeld & Geluid

Tijdens de uitzending werden vanmiddag al live vier attributen aan het media-instituut overhandigd. Naast het Request Rad werd ook de koptelefoon van Sander Lantinga, waar hij naar schatting zo’n 2900 uitzendingen mee heeft gepresenteerd, overhandigd. Daarnaast worden ook de Marconi Impact Award 2015, gewonnen vanwege de overstap van 3FM naar Radio 538 en een selectie uit de bierpullen die op Das Coen und Sander Fest standaard werden uitgedeeld aan bezoekers, aan het archief van Beeld & Geluid toegevoegd.