13.9 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi IsoTek V5 Elektra netfilter

IsoTek V5 Elektra netfilter

6
IsoTek V5 Elektra netfilter

IsoTek heeft een nieuw netfilter uitgebracht; de V5 Elektra is voorzien van zes uitgangen terwijl uitbreiden tot de mogelijkheid behoort.

Volgens IsoTek is het nieuwe V5 Elektra-netfilter bedoeld als instapmodel. Of dat helemaal uit het prijskaartje van €1599 blijkt, laten we wijselijk in het midden. Hoe dan ook, de V5 Elektra beschikt over zes uitgangen, waarvan twee hoogvermogen-exemplaren. De eerste vier zijn bedoeld voor apparaten als cd-spelers, streamers enzovoort. Op de beide hoogvermogensuitgangen kunt u ‘stroomvreters’ als een eindversterker aansluiten. Aardig detail van de IsoTek V5 Elektra is de mogelijkheid tot uitbreiden. Daarvoor is een speciale system link-aansluiting beschikbaar. Voordeel van op deze manier uitbreiden is dat u een centraal aardingspunt behoudt. Op moment van schrijven ontbreekt het apparaat op de site van de fabrikant, zal daar binnenkort vast opduiken.

6 REACTIES