McIntosh Group overgenomen door investeerder

0
McIntosh Group

De McIntosh Group is overgenomen door de Amerikaanse private investeerder Highlander Partners, een gigant in z’n vakgebied.

Steeds meer fabrikanten – ook van naam en faam – worden overgenomen door investeerders. Deze keer is het de beurt aan de McIntosh Group, dat is opgekocht door Highlander Group, een gigant uit Dallas die voor 2 miljard dollar aan bezittingen onder z’n vleugels heeft. Volgens Highlander moet McIntosh de basis gaan vormen voor zijn nieuwe ‘luxury technology platform’. Omdat McIntosh Group het moederbedrijf is van onder meer McIntosh en Sonus Faber vallen deze beide merken nu eveneens onder de investeerder. Of de overname een goede zaak is, zal de tijd zoals altijd uitwijzen. Vooralsnog klinken de woorden van Highlander Group belovend, het prijst de nieuwe aanwinst vanwege z’n ‘dedication to quality performance, sophisticated technology, refined design, and artisan manufacturing’.